Thursday, December 19, 2013

18. ja 19. detsember

Kolmapäeva hommikul oli Kose vaimulikul asja teisele Kosele, Pirita Kosele Tallinna külje all, kus kaks meie koguduse liiget töötavad õpetajatena Pätsi Vabaõhukoolis.
Alguses ja lõpus laulis kaunikõlaline Eesti Õpetajate Meeskoor, vahepeal rääkis oma kuulsa jõulevangeeliumi kasti abil jõuludest allakirjutanu. Rõõm lastest ja jõuludest!
18. detsembril sai meie koguduse juhatuse esimees Andres 50 aastaseks. Soovime rohket Jumala õnnistust, lähedalolu ja erilist hoidmist kogu perekond Õis'ile!
Õhtul aga oli Kose Muusikakooli viiuliosakonna kontsert, kus mõned tuttavad väikesed viiuldajad üles astusid. Kontsert oli pikk, nagu viiluosakonnas tavaks, pea kaks tundi.
19. detsembril saabu kirikusse uus lauluraamaturiiul, mille valmistas eritellimusena meile "Kuukaar". Samuti saime uue kapi kirikutekstiilidele, samuti eritellimusena ja muuseumi ustele tarvilikud sildid.
 Pea terve oma sünnipäeva, milleks ta oli töö juurest vaba päeva küsinud, veetis Tiit selle tulemusena kirikus askeldades koos Jaanuse ja Margusega "Kuukaarest". Vahepeal lubasime endale kiire käigu (sünnipäeva puhul) oma lemmikrestorani "Oko", mis asub Kaberneemes mere kaldal ja kus on meisterlikud kokad! Julgen soovitada!
Samasse õhtusse mahtus veel Kose muusikakooli noorimate õpilaste jõulupidu muusikakooli kammersaalis. Õpetaja Marika on väga tore laste jõulupidude korraldaja. Lastel ei olnud hetkekski igav ja vanemad said oma võsukesi vaadates-kuulates palju naerda.




No comments:

Post a Comment