Saturday, December 14, 2013

14. jõulukuu päev

Laupäev oli vääriline päev advendiaja tempokate päevade reas. Kell 11.00. oli meie lauluringi laste esimene esinemine sel aastal. Astusime oma "Jõuluevangeeliumiga" üles Kose jõuluturu raames, Kose Raamatukogu tagumises kambris.
Lapsed võtavad end alati esinemiste ajaks kokku ja on nii tublid! Hea tunnustuse andis meile Aime Bahovski, Kose valla endine kultuurijuht.
Kose jõuluturg toimus esmakordselt uutes, kultuurikeskuse ruumides. Sealt oli hea (kõikidel, kes ei jõua või ei oska käsitööga tegeleda) osta jõulukingitusi, mille müügitulu läks kohalikele lasteaedadele või kooridele või käsitöömeistritele.
Päeval oli mitmel poisil, kes ka siinses päevaraamatus sageli figureerivad, klaverosakonna jõulukontsert sealsamas, õnneks uue kultuurikeskusega sama katuse all asuvas, Kose muusikakoolis.
Ja siis oli siinse päevaraamtupidajal veel võimalus käia koos Kose Lasteaia Lepatriinude rühmaga Mia jõulumaal, mis oli taas üks väga tore käik. Lapsevanemaid oli meil väga palju kaasas ja ilm oli ilus. Pärat eilset vägevat tormi torkas see eriti silma. Jõulud tulevad!




No comments:

Post a Comment