Thursday, January 2, 2014

Väike Viini kontsert Kose kirikumõisas

1. jaanuari õhtul sai teoks üks kauaaegne unistus (paljudest) mis me koguduse tuumikul on olnud. Õhtul andsid kauni kontserdi kutsetega külalistele Lembi Mets tšellol (Estonia) ja Kai Visnapuu keskaja harfil (Vanemuine). Muusika oli kaunis ja kohane, kohaletulnuid kutsuti koguni kaasa laulma. Selle ilusa uusaasta heategevuskontserdiga alustasime pidulikult raha kogumist meie kiriku korraliku välisvalgustuse jaoks.
 Samal ajal saatis praost Jaanus kirja koos piltidega teiselt poolt ookeani, Kaliforniast, kus pidada õitsema roosid ja lendama koolibrid. Vaadates juuresolevat pilti, olen kindel, et nägin üht koolibrid lendamas kord, ühel suvel, Muhu saarel flokside kohal. Aga kuidas see võimalik on, ei tea.
Hiljaaegu käis meil ka külas Jõeäärse maja Kadri - arhitekt, kes on oma südameasjaks võtnud kirikumõisa vana sauna (majake jalakäijate silla juures) renoveerimise. Selgus, et maja on üsna kehvas seisus, aga meil on ilus unistus (veel üks ja kaugeltki mitte viimane!), mis sest kohast saada võiks.

Kui Jumal lubab ja meie elame, ootab ees palju ilusat!

No comments:

Post a Comment