Sunday, December 8, 2013

Lumi ja laul

Teine advendipühapäev oli Kosel taas nii kaunis. Valge-valge lumevaip katab maad. Lastel on rõõmu ja küllap kõigil on rõõmu lumevalgest maast. Ka töörõõmu.
Lindude söögimajake kirikumõisa ees sai paksu lumemütsi. Muidugi on meie kuulus murutraktor-lumesahk, mille ühe esimese europrojekti raames kogudusele saime, ja mis kord koguni "Postimehe" esikaanepildile sattus, remondis. See tähendab, et Tiidul oli hommikul enne teenistust kõvasti tööd. Aga ka rõõmu! Ikka lumest.
Õhtul kogunesid veel pastoraati lauluproovi esimesed julged, kellest loodame jõuluõhtu teiseks teenistuseks tekitada koguduse ansambli või koguni koori? Kui tahad meiega ühineda ja laulda koguduse ansamblis (või kirikukooris, sõltub kui palju on tulijaid), siis järgmine proov on tuleval pühapäeval 15. detsembril pärast jumalateenistust 8 (u. 12.15). Muide, siis tuleb teenistusele laulma Kuivajõe meeskoord. Aga täna hommikul laulis ansambel "Kodu" Kehrast. Loodava koguduse ansambli või kooriga valmistume jõuluõhtu teiseks jumalateenistuseks, mis algab 24.12. kell 21.00.

Koorijuht on meie vägev Kahro - organist kahel järjestikusel jumalateenistusel Kosel ja Tuhalas ning koorijuht kahes järjestikuses proovis - koguduse ansambli ja Kose Kiriku Pasunakoori proovis. Ja seda kõike ühe päeva jooksul. Annab Juma ülesanded, annab jõudu ka nendega toime tulla. Pasunakoor mängib kirikus 1. jõulupühal.

No comments:

Post a Comment