Thursday, December 5, 2013

Neljapäev ja nigulapäev

 Lauluringi lavastatud jõuluevangeelium muutub iga aastaga üha vägevamaks! Tõeline rõõm on nõnda jõuludeks koos lastega valmistuda. Advendiaeg ikkagi. Ootuseaeg. Ilus aeg. Sel aastal on meil ka palju esinemisi ees ootamas Kose jõululaadal, Oru Lasteaias, Kose-Uuemõisa Lasteaed-Algkoolis ja kirikumõisas 2. jõulupühal aset leidval perepäeval.
 Muidugi on alati ka laste puhul kisa ja kära, aga ka rõõmu. Ennekõike ja üle kõige rõõmu.
Meiga liitusid kaks pesamuna: Jarko ja Andre, kes vajavad veel natuke emme tuge, aga kes muidu on igati vahvad kuninga osatäitjad.

Täna on Soome iseseisvuspäev. Kuna meie kogudusel on väga palju sõpru Soomes, Espoos ja Hollolas, siis me tervitame siinkohal oma Soome sõpru ja teadke, et olete meie eestpalvetes!

Täna on ka meie koguduse nimipühaku, püha Nikolause päev. Tema kohta võid lugeda siit: http://et.wikipedia.org/wiki/Nikolaus. Meil on müügil ka väike raamatuke Pühast Nikolausest, mis sobiks hästi näiteks lapse jõulupakki. Meie kirikul on armas kaitsepühak, kõigi jõuluvanade vanaisa. Ja kellele ei meeldiks jõuluvana valge habemega punases piiskopirüüs?
Õhtul sai veel saadetud tervitused juhatuse esimehe vend Andresega kihelkonna kaugemasse serva, Kõue Rahvamajja, mis tähistas sel päeval oma viiendat aastapäeva. Kingituseks läksid Piibel ja raamat pealkirjaga "Iga päev sinu juures".



No comments:

Post a Comment